DHD.Audio
Digitale mengtafels en audio, klaar voor de toekomst

ONR4Media is gespecialiseerd in DHD audio apparatuur. Van audio matrixen tot geheel digitale mengtafels voor in radio en TV studio's, in elk formaat en elke omroep. Robuust, betrouwbaar en klaar voor de toekomst en tegen elk budget. DHD is volledig LAN/TCP, dit betekent dat, mits uw radio playout systeem een DHD koppeling heeft, alle GPIO triggers volledig over uw netwerk gaan!

Onze gespecialiseerde medewerkers werken al jaren met het Duitse merk DHD, zowel bij de landelijke omroepen in Hilversum, Duitsland en België, als menig lokale omroep in Nederland, Duitsland en België. Vele lokale omroepen willen graag overstappen op digitale mengtafels zoals een DHD, maar hikken vaak tegen de grote investering op. Daarom handelt ONR4Media ook in tweedehands mengpanelen van DHD, die door ons aangekocht en geheel nagelopen en/of gereviseerd zijn. Zo zijn ze vaak als nieuw voor een fractie van de nieuwprijs.

Neem contact op voor meer informatie, een demo, onze huidige voorraad of een offerte. In sommige gevallen kunnen oude mengtafels ingeruild worden tegen een korting.

DHD Audio mixer modellen

Wij ondersteunen elk type DHD, op de RM3200 na. Dus ook de oudere DHD RM 5200, RM 4200 of de RM 2200 valt bij ONR4Media nog volledig onder support en is er actieve voorraad aan onderdelen. Dus ook de nieuwe XD3 en XC3 cores, DHD 52/SX, 52/RX, 52/TX, en alle modellen zoals SX/2, RX/2, DX/2 en meer. Elk model werkt weer nét even anders en vereist vaak eigen software en firmware.

Configuratie van de DHD mengtafel

ONR4Media biedt de mogelijkheid om een professionele configuratie voor uw DHD op maat te laten maken in Toolbox. Dit kunnen wij ook bij reeds bestaande (niet bij ONR4Media aangekochte) setups. Er wordt dan samen met de opdrachtgever besproken wat de wensen zijn en de configuratie wordt gerealiseerd tegen een super scherp tarief. Onze specialisten zijn na aflevering van de configuratie persoonlijk benaderbaar voor support of extra wensen.

DHD Service

Onze specialisten kennen de software en hardware door en door. Wij hebben veel spare-parts, software en firmware voor tweedehands DHD mengpanelen en core's op voorraad, en kunnen ook nieuwe DHD spullen leveren. Ben je opzoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op. Ook bieden wij aan om uw tafel geheel technisch uit te lezen op zogenaamde "health-check" of "system state", zo kunt u mogelijke problemen voor zijn. Dit doen wij ook bij mengtafels die niet bij ONR4Media gekocht zijn.

Digitale audio en Audio over IP

Wij leveren onze DHD mengtafels met de optie om direct over te stappen op digitale audio of Audio over IP, door gebruik te maken van Dante AoIP by Audinate. Onze medewerkers zijn allemaal Dante level 3 gecertificeerd en uitstekend in staat u te adviseren. Dit kan tevens achteraf gerealiseerd worden, ook bij DHD.Audio mengtafels die niet bij ONR4Media aangekocht zijn.

Interesse in meer informatie?

We hebben al bij meerdere radio omroepen een digitale mengtafel van het merk DHD mogen leveren, binnenkort ook bij uw omroep? Neem contact met ons op voor een meer informatie over DHD, wat wij voor u of uw omroep kunnen betekenen, een demo en meer. Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een demo
DHD RM2200 DHD.Audio RM4200D