Streamingoplossingen

ONR4Media is gespecialiseerd in het aanbieden van audio en video streaming en verbindingen.

Denk bijvoorbeeld aan webstreams voor (online) radiozenders, volledige aanlevering van (STL) voor (lokale) DAB+, maar ook HLS (video) streaming voor bijvoorbeeld Visual Radio of om uw (lokale) TV station op uw website bekijkbaar te maken. Onze verbindingen zijn uitermate geschikt voor aanlevering voor DAB+ (eventueel ook i.c.m. E-Power).

Wij garanderen high-availability streams, met voldoende capaciteit en uptime, die volledig opschaalbaar zijn naar uw wens. Onze eigen servers gecombineerd met onze eigen software zorgen voor een betrouwbare en snelle service.

Ook bieden wij oplossingen voor on-demand streaming. Dit houdt in, bijvoorbeeld uitzending gemist van uw omroep. Wij hebben een eigen uitzending gemist systeem gebouwd, zonder lastige toepassingen, die u direct kunt inzetten op uw website, zonder enige technische kennis. Deze oplossing is tevens uitstekend geschikt voor de verplichte opname voor het Commissariaat voor de Media, of uitwisseling van opgenomen uitzendingen naar uw medewerkers, t.b.v. kwaliteitsdoeleinden.

Icecast audio streaming bij ONR4Media kan al vanaf €5,00 per maand!

Wij bieden alles op maat aan, naar uw specifieke wens. Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherp en passend voorstel. Over het algemeen leveren wij binnen één werkdag uw bestelling op, waardoor uw streams vrijwel meteen online zijn.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend en passend voorstel
Studio Social Radio Studio DHD Dynamics Studio RTV Seaport