Uitzending Gemist
Voor elke omroep dé perfecte oplossing!

Op zoek naar een betaalbare, betrouwbare en professione oplossing voor het aanbieden van uitzending gemist op de website van uw (lokale) omroep? ONR4Media heeft de perfecte oplossing ontwikkeld voor online, regionale, maar ook lokale omroepen, die geheel automatisch en professioneel uw uitzendingen beschikbaar maakt op uw website.

Met ons uitzending gemist platform heeft uw omroep binnen no-time een zeer geavanceerde en professionele uitzending gemist oplossing voor het aanbieden van het terugluisteren van radioprogramma's aan uw luisteraars. Geheel in uw eigen beheer vanuit de cloud in de beheeromgeving.

Ons uitzending gemist platform heeft o.a. de volgende functies:

Instelbare bewaarduur van de uitzendingen
Wilt u dat uw programma's tot 30 dagen terug te luisteren zijn? Geen probleem. Dit is geheel instelbaar en oude bestanden worden automatisch opgeschoond.
Geheel automatisch, altijd
U heeft er geen omkijken naar, na het uitzenden van de programma's, zijn ze geheel automatisch binnen enkele minuten op uw platform zichtbaar.
Programmanamen zichtbaar
In de gebruikersomgeving bij de dagen en tijden de programmanamen en de programmamakers zichtbaar maken, zelf te beheren vanuit de online beheeromgeving.
MP3 en WAV ondersteuning
Liever in hoogwaardige kwaliteit uploaden? Geen probleem, ons platform ondersteunt zowel MP3 als WAV bestanden.
Een online beheeromgeving
Een centrale omgeving waarin alle instellingen te beheren zijn, zoals programmanamen, programmering en andere instellingen. Alles is vanuit de cloud te beheren.
API mogelijkheden
De mogelijkheid om het uitzending gemist systeem d.m.v. een API geheel op eigen wensen in te bouwen in uw website.
Het platform geheel in de stijl van de omroep
Geheel naar wens instelbaar, een logo, kleuren en meer. Allemaal centraal vanuit de beheeromgeving. Zorgt voor uniekheid en herkenbaarheid!
Voldoet aan CvdM verplichtingen
Met het uitzending gemist systeem voldoet u aan de vereisten van het Commissariaat voor de Media.*

In overleg met de omroep zijn eventueel toevoegingen aan het platform mogelijk. Lees hierover meer bij "updates en support".

Eigen look and feel

Elke omroep heeft een eigen huisstijl en een eigen look and feel, daarom is de stijl van het plaform waar de gebruikers de programma's terugluisteren geheel instelbaar door de omroep vanuit een centrale beheeromgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan logo's, kleuren, lettertypes en meer. Dit zorgt niet alleen voor een mooie pagina, maar ook voor herkenbaarheid bij de luisteraars en gebruikers.

Geheel automatisch

Ons systeem draait volledig in de cloud, op onze eigen servers en is door iedere omroep super simpel te integreren op haar eigen website, door middel van een API of een iFrame. Het gehele proces, van opnemen tot het beschikbaar maken van de uitzending in de cloud, gaat geheel automatisch zodat u als omroep er geen omkijken naar heeft. Tevens wordt al het voorwerk door ONR4Media gedaan, dus het wordt volledig werkend volgens uw specificaties afgeleverd.

Betaalbaar, modern en schaalbaar

Vergeleken met andere platformen en aanbieders, is uitzending gemist van ONR4Media betaalbaar, robuust en professioneel, gebouwd voor 24/7 availability. Veel oplossingen van onze concurrentie vergen veel inspanning en handwerk om te laten draaien, terwijl de systemen vaak niet meer voldoen aan de standaarden van deze tijd, zoals een beveiligde verbinding en volledig op mobiel te gebruiken. Wij vinden dat een goede oplossing niet duur hoeft te zijn en betaalbaar moet zijn voor iedere omroep in Nederland, online of lokaal.

Updates en support

Bij ONR4Media houden we graag onze klanten blij en updaten onze systemen zeer geregeld met nieuwe features en de laatste security patches. Tevens is het in overleg mogelijk om features toe te voegen aan het huidige systeem, zo houden we het up to date en interessant voor u en onze andere klanten. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor support, dus als u er niet uit komt, helpt een van onze medewerkers u graag.

Het systeem is vertrouwd en wordt tevreden door tientallen (lokale) radio omroepen in Nederland gebruikt voor het aanbieden van uitzending gemist. Binnenkort ook het ONR4Media Uitzending Gemist platform bij uw omroep? Bij ONR4Media gaat u voor zekerheid, uptime en vertrouwen.

Ook uitzending gemist van ONR4Media bij uw omroep, of wilt u graag eerst een (online) demo? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een demo

*: Mits logging 14 dagen x 24/7 actief bewaard wordt.

Voorbeeld Uitzending Gemist platform

Afbeelding: een voorbeeld van het uitzending gemist plaform bij Heemskerk FM, een lokale omroep in Noord-Holland.

Voorbeeld Uitzending Gemist beheeromgeving

Afbeelding: de beheeromgeving met een programmering-grid, die gebruikt wordt om programmanamen zichtbaar te maken.