Uitzending Gemist
Voor elke omroep dé perfecte oplossing!

Bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare en professionele oplossing om uw kijkers en luisteraars de mogelijkheid te bieden om uw uitzendingen op een gemakkelijke manier terug te kijken of te beluisteren? Dan heeft ONR4Media dé oplossing voor uw omroep.

Met ons uitzending gemist platform heeft uw omroep binnen no-time een zeer geavanceerde en professionele uitzending gemist oplossing voor het aanbieden van het terugluisteren van radioprogramma's aan uw luisteraars. Geheel in uw eigen beheer vanuit de cloud in de geavanceerde beheeromgeving.

Ons uitzending gemist platform heeft o.a. de volgende functies:

Instelbare bewaarduur van de uitzendingen
Wilt u dat uw programma's tot 30, 60 of misschien zelfs 120 dagen terug te luisteren zijn? Geen probleem. Dit is geheel instelbaar en oude bestanden worden automatisch opgeschoond.
Geheel automatisch, altijd
U heeft er geen omkijken naar, na het uitzenden van de programma's, zijn ze geheel automatisch binnen enkele minuten op uw platform zichtbaar.
Programmanamen zichtbaar
Bij de dagen en tijden zijn de programmanamen, plaatjes en de programmamakers zichtbaar, dit is geheel door uzelf te beheren vanuit onze online beheeromgeving.
MP3 of hoogwaardige codec ondersteuning
Liever in hoogwaardige kwaliteit uploaden? Geen probleem, ons platform ondersteunt zowel MP3 als hoogwaardige audiobestanden (.wav, .flac).
Een online beheeromgeving
Een centrale omgeving waarin alle instellingen te beheren zijn, zoals programmanamen, programmering en andere instellingen. Alles is vanuit de cloud te beheren.
Het platform geheel in de stijl van de omroep
Geheel naar wens instelbaar, een logo, lettertype, kleuren en meer. Allemaal naar smaak instelbaar vanuit onze beheeromgeving. Zorgt voor uniekheid en herkenbaarheid!
Gratis Programma Overzicht
Uitzending Gemist komt met een mooi Programma Overzicht die u geheel gratis kunt gebruiken op uw website!
Medewerkersportaal
Een speciale medewerkersportaal, elke medewerker met een eigen login om zijn/haar eigen programma te downloaden en te beheren.
Voldoet aan CvdM verplichtingen
Met het uitzending gemist systeem voldoet u aan de vereisten van het Commissariaat voor de Media.*

In overleg met de omroep zijn eventueel toevoegingen aan het platform mogelijk. Lees hierover meer bij "updates en support".

Een greep uit de door ons geleverde Uitzending Gemist systemen

Uw eigen look and feel

Bij ONR4Media begrijpen we dat elke omroep een eigen huisstijl en uitstraling heeft. Daarom is ons Uitzending Gemist Platform volledig aanpasbaar naar uw wensen. Vanuit een centrale beheeromgeving heeft u de mogelijkheid om de stijl van het platform volledig naar uw smaak in te stellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van logo's, kleuren, lettertypes en meer.

Het aanpassen van het platform zorgt niet alleen voor een mooie pagina, maar ook voor herkenbaarheid bij uw luisteraars en gebruikers. Zo sluit het platform naadloos aan bij uw uitstraling en krijgen uw kijkers en luisteraars een vertrouwd gevoel bij het terugkijken en beluisteren van uw uitzendingen, embedded in uw eigen website.

Geheel automatisch

Ons uitzending gemist platform is volledig geautomatiseerd en draait in de cloud op onze eigen servers. Dit maakt het voor iedere omroep super simpel om het systeem te integreren op haar eigen website. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door middel van een iFrame.

Het gehele proces, van opnemen tot het beschikbaar maken van de uitzending in de cloud, gaat geheel automatisch. Hierdoor heeft u als omroep er geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat al het voorwerk volledig wordt gedaan door ONR4Media, zodat het platform volledig werkend volgens uw specificaties wordt afgeleverd.

Met ONR4Media hoeft u geen technische kennis te hebben om onze oplossing te kunnen gebruiken. Ons platform is ontwikkeld om gemakkelijk en snel te integreren, zodat u zich kunt richten op het creëren van hoogwaardige uitzendingen voor uw publiek.

Betaalbaar, modern en schaalbaar

Vergeleken met andere platformen en aanbieders, is uitzending gemist van ONR4Media betaalbaar, robuust en professioneel, gebouwd voor 24/7 availability. Veel oplossingen van onze concurrentie vergen veel inspanning en handwerk om te laten draaien, terwijl de systemen vaak niet meer voldoen aan de standaarden van deze tijd, zoals een beveiligde verbinding en volledig op mobiel te gebruiken. Wij vinden dat een goede oplossing niet duur hoeft te zijn en betaalbaar moet zijn voor iedere omroep in Nederland, online of lokaal.

Updates en support

Bij ONR4Media houden we graag onze klanten blij en updaten onze systemen zeer geregeld met nieuwe features en de laatste security patches. Tevens is het in overleg mogelijk om features toe te voegen aan het huidige systeem, zo houden we het up to date en interessant voor u en onze andere klanten. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor support, dus als u er niet uit komt, helpt een van onze medewerkers u graag.

Het systeem is vertrouwd en wordt tevreden door tientallen (lokale) radio omroepen in Nederland gebruikt voor het aanbieden van uitzending gemist. Binnenkort ook het ONR4Media Uitzending Gemist platform bij uw omroep? Bij ONR4Media gaat u voor zekerheid, uptime en vertrouwen.

Ook uitzending gemist van ONR4Media bij uw omroep, of wilt u graag eerst een (online) demo? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een demo

*: Mits logging 14 dagen x 24/7 actief bewaard wordt.

Voorbeeld Uitzending Gemist platform

Afbeelding: een voorbeeld van het uitzending gemist plaform bij Omroep Zilt.

Voorbeeld Uitzending Gemist platform

Afbeelding: het GRATIS programma overzicht bij Noordkop Centraal.